E iai sau fesili?Valaau mai matou:+86-13256715179

Fa'ama'i fa'avavevave le alumini e mafai ona mana'omia

OlegDoroshin_AdobeStock_aluminumcans_102820

Fa'ama'i fa'avavevave le alumini e mafai ona mana'omia

O lo'o galulue tagata gaosi oloa e fa'aopoopo le gafatia a'o fa'atupula'ia le mana'oga.

 

Nonferrous

O lo'o fa'afaigata le su'eina o apa e fa'amalieina ai le mana'omia tele o a latou oloa e tali atu ai i le fa'ama'i, e tusa ai ma tala fa'asalalau.O nisi fale fai ava ua tolopoina le faalauiloaina o oloa fou ona o se taunuuga, ae o nisi ituaiga vaiinu suamalie e maua i luga o se tulaga faatapulaa.E fa'apea e ui lava i taumafaiga a le au gaosi apa e fa'afetaui le fa'atuputeleina o mana'oga.

 

"O le gaosiga o meainu inu alumini ua vaʻaia le manaʻoga e leʻi tupu muamua mo la matou pusa faʻaleleia le siosiomaga aʻo leʻi oʻo i le taimi o le faʻamaʻi COVID-19," o le tala lea a le Can Manufacturing Institute (CMI), Washington.“O le tele o meainu fou o lo'o o'o mai i le maketi i apa ma tagata ua leva ona tu'u o lo'o o'o ese mai fagu palasitika ma isi mea fa'apipi'i i apa alumini ona o popolega tau le siosiomaga.O nei ituaiga o loʻo fiafia i le tele o faʻamanuiaga o le apa alumini, lea e sili ona maualuga le toe faʻaaogaina o meainu i totonu o meainu uma.

 

O loʻo faʻaauauina le faʻamatalaga, "O loʻo taulaʻi atoatoa le au gaosi oloa i le faʻatumuina o manaʻoga faʻapitoa mai vaega uma o faʻatauga a le alamanuia.O le lipoti lata mai a le CMI Can Shipments Report o loʻo faʻaalia ai le tuputupu aʻe o apa inu i le kuata lona lua o le 2020 e laʻititi laʻititi nai lo le kuata muamua, lea e mafua ona o le le lava o avanoa avanoa i le taimi o le tautotogo/taumafanafana masani masani a le gaosiga.O lo'o fa'amoemoe le au fai apa e fa'aulufale mai le silia ma le 2 piliona apa i le 2020 mai a latou fale i fafo e fa'afetaui ai mana'oga o tagata.

 

"O se tasi o faʻamaoniga o le manaʻomia mo apa inu alumini o loʻo maua i le National Beer Wholesalers Association ma FinTech OneSource faʻatau oloa faʻatauga o loʻo faʻaalia ai ua maua e apa le fitu maketi sea maketi i le maketi pia ma isi mea faʻapitoa ona o taunuuga o le COVID-19 'i luga. fale' shutdowns," fa'ai'u le fa'amatalaga.

 

 

Fai mai le Peresetene o le CMI Robert Budway, o le vaega a le apa alumini o le pia ma le maketi seltzer malosi na siitia mai le 60 i le 67 pasene i le kuata muamua o le tausaga.O le vaega o apa o le maketi atoa na faʻatupulaia i le 8 pasene e oʻo atu ia Mati o lenei tausaga, na ia taʻua, e ui o le faʻamaʻi na faʻateleina le faʻatupulaia i le kuata lona lua.

 

Fai mai Budway, e ui e mafai e tagata gaosi oloa ona faʻalauteleina le gafatia o loʻo faʻaauau, latou te leʻi fuafuaina mo le manaʻoga faaopoopo na faia e le faʻamaʻi.“Ua matou faia ni apa e sili atu nai lo se isi lava taimi,” o lana tala lea.

 

O le tele o meainu fou, e pei o seltzers ma vai fe'ilafi suamalie, ua fiafia i le apa alumini, o le tala lea a Budway, ae o nisi o meainu na muai fusia fagu tioata, e pei o le uaina ma le kombucha, ua amata ona faaaoga apa alumini, faaopoopo Sherrie Rosenblatt, faapea foi le CMI.

 

Fai mai Budway o sui o le CMI o loʻo fausia a itiiti ifo ma le tolu laau fou e tali atu ai i le faʻatupulaia o le manaʻoga mo a latou oloa, e ui o lenei faʻalauiloa gafatia e faʻamoemoe e 12 i le 18 masina aʻo leʻi oʻo i luga ole laiga.Na ia faaopoopo mai e toatasi le sui ua faatelevaveina le taimi faatulagaina o galuega, ae o nisi o sui o le CMI o loʻo faʻaopoopoina laina fou i laʻau o loʻo i ai nei, ae o isi o loʻo faʻaleleia atili le gaosiga.

 

O le Ball Corp. o lo'o i totonu o kamupani fa'aopoopo le mafai gaosi oloa.Ua taʻu atu e le kamupani i le USA Today o le a tatalaina ni fale fou se lua i le faaiuga o le 2021 ma faʻaopoopoina laina gaosiga e lua i fale US.Ina ia foia manaoga i se taimi puupuu, fai mai Ball o loo galulue faatasi ma ana laau mai fafo e tufatufa atu apa i le maketi i Amerika i Matu.

 

Na taʻu atu e Renee Robinson, o se sui sooupu a le kamupani, i le nusipepa, na vaaia e Ball le faateleina o le manaʻomia mo apa alumini aʻo leʻi oʻo i le COVID-19 mai le maketi malosi ma le vai feʻilafi.

 

Fai mai Budway e le fefe o ia e mafai ona leiloa sea o le maketi i le taimi umi ona o le le lava o loʻo i ai nei."Matou te malamalama e ono manaʻomia e faʻailoga ona faʻaogaina isi afifi mo se taimi le tumau," o lana tala lea, ae o mea na mafua ai ona aveʻesea sea maketi mai palasitika ma tioata o loʻo taʻalo pea.Fai mai a ia, o le toe faʻaaogaina o le apa ma le maualuga o le pasene o mea toe faʻaaogaina ma lana matafaioi i le faʻauluina o le US recycling system e saofagā i lona lauiloa.

 

Peita'i, o le fa'atupula'ia o le fa'aogaina o fa'ailoga palasitika, pe fa'apipi'i pe fa'aiti-afifi, fa'afeagai ma le lolomi sa'o i luga o le apa e ono tula'i mai ai ni fa'afitauli mo le toe fa'aaogaina.Fai mai le Aluminum Association, Uosigitone: “I tausaga talu ai nei, na matauina ai e le alamanuia apa alumini se si'itia i luga o le palasitika i totonu o le vaitafe toe faʻaaogaina e mafua mai i le faʻateleina o le faʻaogaina o igoa palasitika, lima faʻafefe ma mea faapena.O lenei fa'aleagaina e mafai ona mafua ai fa'alavelave fa'agaioiga ma e o'o lava i le saogalemu mo tagata toe fa'aaogaina.O loʻo fuafua le Aluminum Association e tuʻuina atu se taʻiala mo le mamanu o pusa alumini i se taimi mulimuli ane o lenei tausaga e faʻatalanoa atili ai nisi o nei luʻitau ma fautuaina fofo i kamupani inu.


Taimi meli: Aukuso-13-2021