E iai sau fesili?Valaau mai matou:+86-13256715179

Coca-Cola sapalai i lalo o le mamafa ona o le le lava o apa

 

O le pisinisi fagufagu Coca-Cola mo Peretania ma Europa na fai mai o lana sapalai sapalai o loʻo i lalo o le mamafa mai le "le lava o apa alumini."

Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) fai mai o le le lava o apa o se tasi lea o "le tele o luʻitau faʻatautaia" o loʻo feagai ma le kamupani.

O le le lava o avetaavale HGV o loʻo faia foi se sao i faʻafitauli, peitaʻi, na fai mai le kamupani ua mafai ona faʻaauau pea ona tuʻuina atu "tulaga maualuga o auaunaga" i vaiaso talu ai nei.

Na taʻu atu e Nik Jhangiani, o le pule sili o tupe a le CCEP, i le ofisa tala fou a le PA: “O le puleaina o sapalai ua avea ma itu sili ona taua pe a maeʻa le faʻamaʻi, ina ia mautinoa o loʻo i ai le faʻaauau mo tagata faʻatau.

"Matou te matua fiafia lava i le auala na matou faia ai i tulaga, ma tulaga o auaunaga e maualuga atu nai lo le tele o matou maketi maketi.

"O loʻo i ai pea luitau ma faʻafitauli faʻapitoa, e pei o soʻo se vaega, ma o le le lava o apa alumini o se mea taua mo i matou i le taimi nei, ae o loʻo matou galulue faʻatasi ma tagata faʻatau e pulea lelei lenei mea."

 


Taimi meli: Sep-10-2021