E iai sau fesili?Valaau mai matou:+86-13256715179

E faigata lava ona maua apa alumini mo kamupani meainu

Sean Kingston o le faauluuluga oWilCraft Can, o se kamupani tu'u apa feavea'i o lo'o fealua'i solo i Wisconsin ma setete lata ane e fesoasoani i fale gaosi oloa e fa'apipi'i a latou pia.

Fai mai a ia, o le faʻamaʻi COVID-19 na mafua ai le siʻitia o le manaʻoga mo apa meainu alumini, ona o fale fai ava o soʻo se lapopoa ua see ese mai kegs i oloa afifi e mafai ona faʻaaogaina i le fale.

Ua silia ma le tausaga mulimuli ane, o lo o utiuti lava le sapalai o apa.Fai mai Kingston, o tagata uma e fa'atau, mai pisinisi laiti afifi e pei o ia e o'o atu i fa'ailoga a le atunu'u, o lo'o i ai se vaega patino o apa mai kamupani o lo'o faia.

“Na matou faia se vaevaega faʻatasi ma le kamupani faʻatau apa o loʻo matou galulue faʻatasi i le faaiuga o le tausaga talu ai," o le tala lea a Kingston.“O lea e mafai ai ona latou tu’uina mai ia i matou le matou vaega tupe fa’asoa.E na o le tasi lava le matou misi i se vaega, lea na le mafai ai ona latou sapalai.”

Fai mai Kingston, na iu lava ina alu i se kamupani faʻatau oloa lona tolu, lea e faʻatau apa i le tele o mea mai tagata gaosi oloa ma faʻatau atu i se tau i le au gaosi laiti.

Fai mai a ia, so'o se kamupani lava e fa'amoemoe e fa'aopoopo i lo latou gafatia pe fau se oloa fou i le taimi nei e le manuia.

"E le mafai ona e matua suia lau mana'oga ona o le mea moni o le tele o apa o loʻo i fafo o loʻo faʻaaogaina," o le tala lea a Kingston.

Na taʻua e Mark Garthwaite, faatonu sili o le Wisconsin Brewers Guild, o le utiuti o sapalai e le pei o isi faʻalavelave faʻalavelave, lea e tuai ai felauaiga poʻo le le lava o vaega o loʻo faʻagesegese ai le gaosiga.

"E naʻo le faʻatatau i le gaosiga gafatia," o le tala lea a Garthwaite.“E toaitiiti lava kamupani gaosi apa alumini i Amerika.Ua okaina e le au fai pia pe tusa ma le 11 pasene le tele o apa i le tausaga talu ai, o se faaopoopoga lea o le omia i luga o le sapalai o apa alumini ma ua le mafai e le au gaosi oloa ona mulimulitaia.

Fai mai Garthwaite, o le au fai ava o lo'o fa'aaogaina apa na mua'i lolomi na feagai ma le tele o le tuai, o nisi taimi e fa'atali mo le tolu i le fa masina mo a latou apa.Fai mai a ia, o nisi tagata gaosi oloa ua sui i le faʻaaogaina o apa e le faʻailogaina poʻo "malamalama" ma faʻaoga a latou lava igoa.Ae o lena e sau ma ona lava aafiaga galugalu.

"E leʻo faʻapipiʻiina uma fale pia e fai lena mea," o le tala lea a Garthwaite.“O le tele o fale pia laiti ua fa'aauupegaina e (fa'aaoga apa pupula) o le a va'aia ai se tulaga lamatia o le fa'aitiitiga o le apa susulu e sapalai mo i latou."

E le na'o fale gaosi oloa o lo'o saofagā i le tele o mana'oga mo apa inu.

E pei lava o le alu ese mai kegs, fai mai Garthwaite kamupani susu faʻatau atu itiiti mai vaipuna i le taimi o le maualuga o le faʻamaʻi ma suia le tele o gaosiga i oloa afifiina.I le taimi lava e tasi, o kamupani tetele vai fagu na amata ona sui mai fagu palasitika i le alumini ona e sili atu ona gafatia.

"O mea fou i isi vaega o meainu e pei o cocktails saunia-i-inu ma seltzers malosi ua matua faateleina ai le aofaʻi o apa alumini o loʻo alu i isi vaega," o le tala lea a Garthwaite.“Ua fa’ato’a fa’atupula’ia tele le mana’oga mo na apa e le tele se mea e mafai ona tatou faia se’i vagana ua fa’atupula’ia le malosi o le gaosiga.”

Fai mai Kingston, o le tuputupu aʻe o maketi mo seltzers ma apa cocktails ua maua ai apa manifinifi ma isi lapopoa faʻapitoa "e le mafai" mo lana pisinisi.

Na ia ta’ua ua fa’atupula’ia le fa’aulufale mai o apa mai Asia i le tausaga talu ai.Ae fai mai Kingston, o loʻo agaʻi vave le au gaosi oloa a Amerika e faʻateleina le gaosiga ona o le manaʻoga o loʻo i ai nei e foliga mai o loʻo i ai iinei e nofo ai.

“O se tasi lena o vaega o le paso e tatau ona fesoasoani e faamama ai lenei avega.O le tamo'e i luga o le vaevaega e le atamai i le itu a le au gaosi oloa mo se taimi umi ona o loʻo latou misia le faʻatau atu," o le tala lea a Kingston.

Fai mai a ia, e tele tausaga e alu ai mo la'au fou e sau i luga ole laiga.Ma o se vaega lena o le ala ua teu ai tupe a lana kamupani i tekinolosi fou e toe faʻaaoga ai apa na sese ona lolomi ma toe faʻaaogaina.E ala i le aveese o le lolomi ma le toe faaigoaina o apa, na fai mai ai Kingston lona faamoemoe e mafai ona latou maua se sapalai fou o apa mo a latou tagata faatau.

Guinness Brewery


Taimi meli: Nov-29-2021