E iai sau fesili?Valaau mai matou:+86-13256715179

E mafai e le alumini ona tu'uina atu fa'afitauli e ono a'afia ai tau o pia

Great Revivalist Brew Lab i Geneseo o loʻo mafai lava ona maua sapalai e manaʻomia e mafai ai ana oloa, ae talu ai o loʻo faʻaaogaina e le kamupani se faʻatau oloa, e ono alu i luga tau.

Tusitala: Josh Lamberty (WQAD)

AdobeStock_88861293-1-1024x683

GENESEO, Ill. — Atonu e vave alu i luga le tau o le pia.

O se tasi o le atunu'u tele gaosi apa alumini(https://www.erjinpack.com/standard-can-355ml-product/) o lo'o mana'omia nei fale pia e fa'atau le tele o apa gaogao pe ave a latou pisinisi i se isi mea.

I le Great Revivalist Brew Lab i Geneseo, o le alumini e totonugalemu i pisinisi i aso uma.

“E masani ona ou alu i le lua i le tolu palleti o apa i le masina,” o le tala lea a Scott Lehnert, le pule o le fale pia.

O le paleti e tusa ma le 7,000 apa, o le tala lea a Lehnert.Na ia faatauina talu ai nei ni paleti se lima, pe tusa ma le 35,000 apa, mo le gaosiga i le vaitau o aso malolo.

Fai mai Lehnert, e le o maua mai ana apa alumini mai se tufatufa tele, ae o loʻo alu i se faleoloa faʻatau oloa.

“Maimau pe ana matou uia ia lava apa e ave ai i latou i le Ball Corp,” o le tala lea a Lehnert."Ae e foliga mai e oʻo lava i ni nai tausaga talu ai, na amata ona latou faia o lea e tatau ai ona e faʻatau i taimi uma se aofaʻi tele."

Na siitia talu ai nei e le kamupani gaosi oloa le numera aupito maualalo o apa e tatau ona faʻatau e se pisinisi poʻo se fale fai ava mai le tusa ma le 200,000 i le tusa ma le 1 miliona.I le Great Revivalist Brew Lab, o le aofa'i o apa o lo'o i ai e le mafai.

“Leai, e mautinoa lava e leai,” o le tala lea a Lehnert."E te manaʻomia se faleteuoloa manaia tele mo lena mea."

O le fa'atau oloa si'osi'omaga o lo'o fa'aogaina e Lehnert e fa'atagaina ai na'o le fa'atau o mea na te mana'omia, o lona uiga o kamupani tetele, e pei o Ball, e le mana'omia le fa'atau sa'o i pisinisi laiti o lo'o okaina ni apa laiti.

Ae ui i lea, e tasi le pu'e.

“Ina ua matou amata, masalo sa matou totogiina pe tusa ma le 14 sene i le apa,” o le tala lea a Lehnert.“O lea la ua tatou o’o i ai, ou te manatu o le uta mulimuli lea na matou maua e le’i atoa se masina talu ai, e tusa ma le 33 sene i le apa, ia e sili atu i le faaluaina.”

O lena tau e tuʻuina atu i le tagata faʻatau, o le tala lea a Lehnert.

“O se mea e maasiasi ai,” o lana tala lea.“Tatou te va’ai atu lava o tupu lenei mea i so’o se mea.”

Talu ai ona o le fale gaosi oloa e faʻaaogaina le faʻatau oloa mo ana sapalai, na taʻua e Lehnert e leʻi iai ni faʻafitauli i le mauaina o mea na te manaʻomia.

"E aoga, ae o le mea moni o lea ua i ai se isi laasaga i totonu, o lona uiga e sili atu le tupe," o le tala lea a Lehnert.

O lenei faiga ua faʻamalosia ai foi Lehnert e mafaufau atili i luma, e masani ona mafaufau ia le itiiti ifo ma le tasi le masina i luma o mea na te manaʻomia mo le okaina ina ia maua ai sapalai na te manaʻomia, o le tala lea a Lehnert.

"Ou te le manaʻo e avea ma mafuaʻaga ua leai ai se oloa," o lana tala lea.

Fai mai Lehnert, o tau mo isi oloa o loʻo ia faʻatauina o loʻo alu aʻe foi, e aofia ai palasitika ma pepa malo.Fai mai a ia o se vaega o lea mafuaaga ona o le le lava o avetaavale loli.


Taimi meli: Tes-13-2021