O le Canton Fair na vaʻaia ai le malosi o fefaʻatauaiga i fafo a Saina

E ala i le "vane fefaʻatauaʻiga i fafo" o le Canton Fair, e mafai ona tatou vaʻaia o fefaʻatauaʻiga mai fafo a Saina o loʻo faʻaalia pea tulaga fou o le tuputupu aʻe, ma o le "Made in China" o loʻo ave le atinaʻeina o gaosiga lelei fou e fai ma taʻimua, ma o loʻo suia i le maualuga- iuga, atamai ma lanu meamata itu

O le matauina o fefaʻatauaiga a Saina i fafo, o le Canton Fair o se vane taua. “O le aso lona lua o le faaulufale mai ma le auina atu i fafo Co., Ltd. manumalo le faamoemoe o le 3 miliona tala Amerika oka” “E toalua tagata faatau ua toe taitai atu tagata faatau i leapa aluminiasiasiga fale gaosi oloa" I le aso 5 o Me, o le 135th Canton Fair na oʻo mai i se faʻaiʻuga manuia, mai le faʻatauga a le lalolagi o tupe moni ma siliva i le "faia i Saina" palota o le talitonuina.

Talu mai lona tatalaina ia Aperila 15, o le aofaʻi o le 246,000 tagata faʻatau mai fafo mai 215 atunuu ma itulagi na auai i le faʻasalalauga tuusao, o se faʻaopoopoga o le 24.5 pasene i luga o le vasega muamua ma se faʻamaumauga maualuga. O le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga o oloa faʻatau atu i fafo i le Canton Fair i lenei tausaga e 24.7 piliona tala Amerika, ma le aofaʻi o oloa auina atu i luga o le initaneti e 3.03 piliona tala Amerika, o se faʻaopoopoga o le 10.7% ma le 33.1% i luga o le vasega talu ai. Fa'asaga i le fa'aletonu o le toe fa'aleleia o le tamaoaiga o le lalolagi, o felafolafoaiga vevela ma taunu'uga mata'ina o le Canton Fair ua atagia mai ai le maufetuuna'i ma le malosi o fefa'ataua'iga i fafo a Saina. E ala i le "vane fefaʻatauaʻiga i fafo" o le Canton Fair, e mafai ona tatou vaʻaia o fefaʻatauaʻiga mai fafo a Saina o loʻo faʻaalia pea tulaga fou o le tuputupu aʻe, "Made in China" o loʻo ave le atinaʻeina o gaosiga lelei fou e avea ma taʻimua, agai atu i le maualuga, atamai, suiga lanu meamata, agai atu i le pito maualuga o le filifili tau alamanuia filifili.

Fa'afouga-fa'aoso, gaosiga fa'asili i le maketi maualuga. I le Canton Fair,Erjin Auina mai ma auina atu i fafoave atigi apa u'amea ma meainu pia oloa e ala i le Canton Fair ma isi tulaga, mo le lalolagi gaosi pia meainu e maua ai se numera tele o tulaga maualuga, mautu sapalai o oloa fa'apitoa, fa'aleleia le fa'aitulagi ma le lalolagi o pia pia filifili filifili filifili filifili maufe'au. ma le mautu.

I le Canton Fair, e mafai ona manino le lagona o le faʻaleleia o le faʻaogaina o le "Made in China" o loʻo faʻavavevave. O Saina o loʻo tumau pea le tulaga o le atunuʻu sili ona tele i fefaʻatauaʻiga oloa mo le 7 tausaga sosoo, ma o loʻo tumau pea le tulaga muamua i oloa faʻatau atu a le lalolagi mo le 15 tausaga sosoo, ma o loʻo mautu le tulaga faʻatauvaʻa lelei o fefaʻatauaiga i fafo. E ala i le faʻaleleia o vaega fou o le tuputupu aʻe i fefaʻatauaʻiga i fafo ma faʻagasolo i luga le filifili o alamanuia ma le tau taua, o le a tuʻuina atu e Saina le tele o avetaavale fou i fefaʻatauaiga o le lalolagi ma le faʻatupulaia o tupe teufaafaigaluega.
I le lumanaʻi, Erjin Import and Export o le a faʻaauau pea ona taumafai e tuʻuina atu auaunaga e tasi mo le tele o tagata faʻatau pia ma meainu e fesoasoani i lau faʻaputuina o faʻailoga.


Taimi meli: Me-13-2024