E fa'afefea ona aga'i atu le alamanuia tau taumafa i se fa'amoemoe e lua-carbon?

I lalo o le talaaga o le "double carbon" sini na fuafuaina e le setete ma le faʻalauiloaina o le tamaoaiga malosi, faʻatoʻaga ma meaʻai atinaʻe ua atiaʻe mai le faʻamalieina o meaʻai manaʻoga i le taimi ua tuanaʻi i le tulituliloaina o se laasaga fou o le atinaʻe gafataulimaina lanumeamata, ma "zero carbon vegetables. ", "zero carbon milk" ma "zero carbon factory" ua avea ma faʻamaoniga sili o le "saogalemu meaʻai lanu meamata".


I totonu o pisinisi taumafa, o le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitiga o le kaponi o mea faʻapipiʻi uʻamea mo le faʻafesoʻotaʻi o meaʻai o se vaega taua tele o le polokalame faʻaititia o le carbon i le filifili pisinisi o meaʻai ma meainu.
E fa'afefea ona ave e le alamanuia taumafa le auala "double carbon", afifi u'amea o se tasi o mea sili ona taua

Faʻafesoʻotaʻi meaʻai ma pusa afifi uʻamea, le aofaʻi o faʻavae tele, faʻavavevave le tuputupu aʻe. E tusa ai ma fuainumera, i le 2020, o le gaosiga faaletausaga o apa alumini i Saina e tusa ma le 47 piliona apa, ma le faʻaaogaina o le alumini muamua e tusa ma le 720,000 tone. O lo'o va'ai mai e le alamanuia meainu le fua faatatau o le fa'atuputeleina o le 5% i le isi lima tausaga, ma le aofa'i o apa inu i le 2025 e tusa ma le 60 piliona. E tusa ai ma le averesi o le 14 kalama o apa gaogao taʻitasi, e oʻo atu i le 2025, o le aofaʻi o pusa otaota e gaosia i le pia ma meainu i Saina e tusa ma le 820,000 tone.

O le mea o lo'o fa'apopoleina ai e ui o le fua faatatau toe fa'aaogaina o otaotaapa aluminie sili atu nai lo le 90%, o le fua faatatau faʻaaogaina muamua e toetoe lava 0, ma o loʻo faʻaititia uma i nofoaga faʻafesoʻotaʻi e le o ni meaʻai, e pei o faitotoa alumini alumini ma Pupuni; E le'i ausia le toe fa'aaogaina atoatoa o apa u'amea (e pei o apa susu pepe) ma o le tulaga muamua o le toe fa'aaogaina o le 0.

O le toe fa'aoga muamua e itiiti le kaponi fa'aleaogaina nai lo le toe fa'aogaina. Aveina o apa alumini e fai ma faʻataʻitaʻiga, pe a maeʻa le faʻatusatusaina ma le faʻatusatusaina o le carbon emission o le olaga atoa o le oloa, o le carbon emission o le alumini toe faʻaaogaina mo le lafoina i Saina e 3.6 taimi o le alumini toe faʻaaogaina mo le uluai vasega o apa alumini, ma o le carbon emission o le alumini mata mo le faia o apa e 8.7 taimi o le vasega muamua. Jinan Erjin ma le tele o tausaga o le aafiaga auina atu i fafo, o le averesi faaletausaga voluma auina atu i fafo o apa alumini oo atu i le 10 piliona.

[vide1712635304905o lautele="1906"maualuga = "1080" mp4 = "https://www.erjinpack.com/uploads/4月22日1.mp4"][/video]

O le avea o le saienisi ma tekinolosi e avea ma autu, manuia faatasi ma le siʻosiʻomaga "o le taua lea o loʻo tatou tausisia, tuʻu i taimi uma le atinaʻe lanu meamata i le tulaga autu, fautuaina le faʻavaeina o le faʻapipiʻiina o uʻamea atinaʻe gafataulimaina soʻotaga, ma faʻamalosia malosi le toe faʻaaogaina o afifi uʻamea. atina'e o le tamaoaiga ta'amilosaga otaota; Matou te faʻapipiʻiina le taua tele i le faʻasaoina o le malosi, faʻaitiitia le faʻaitiitia ma le faʻaogaina lelei o punaoa, suʻesuʻega ma le atinaʻeina o mea e faʻafeiloaʻi ai le siosiomaga, ma faʻatinoina galuega faʻapitoa e pei o le faʻamaʻiina o meafaitino, atinaʻe fou o mea uʻamea, faʻapipiʻiina o uʻamea ma toe faʻaaogaina tekinolosi, taʻitaʻia le afifiina uʻamea a Saina. ia agai i luma i le itu o le lanu meamata ma le puipuiga o le siosiomaga. Faʻatasi ma malo faʻapitonuʻu, tagata faʻatau ma faʻatau oloa ina ia ausia se taʻamilosaga "Can to Can" i le tulaga o le toe faʻaaogaina o pusa uʻamea ma toe faʻaaogaina, ma tautua lelei i suiga lanumeamata maualalo-carbon a malo faʻapitonuʻu ma kamupani faʻapisinisi.

 


Taimi meli: Me-04-2024