Na pasia e Hong Kong se tulafono e fa'asaina ai oloa palasitika e tasi e fa'aogaina, O le afifiina o le alumini o le a tele atu fa'amoemoega tau atina'e

 

1706693159554

I le aso 18 o Oketopa 2023, na faia ai e le Fono Faitulafono a Hong Kong se fa'ai'uga 'a'afia e fa'ata'atia ai le si'osi'omaga o le taulaga mo tausaga a sau.

Na pasia e le au fai tulafono se tulafono e faʻasa ai mea palasitika e tasi e faʻaaogaina, e faʻailogaina ai se laasaga taua mo se lumanaʻi sili atu ona gafataulimaina ma le siosiomaga.

O lenei tulafono tele o le a amata faamamaluina i le aso 22 Aperila 2024, lea o le a avea ma Aso o le Lalolagi, ma avea ai o se sauniga e matua fa'agaloina.

O palasitika e le mavavaeeseina mai o tatou olaga i aso taitasi, ae o le faʻaofiina o faiga faʻavae mo le puipuiga o le siosiomaga ma faʻasaina otaota i tausaga talu ai nei,
O le faʻaaogaina o palasitika lafoaʻi i Saina o le a faʻatapulaʻaina foi, ma o loʻo i ai se manaʻoga faʻanatinati mo oloa fou e sui ...

E talitonuina o le faʻatinoina o lenei tulafono o le a toe tuleia ai foi le "faʻasa o palasitika" i se maualuga fou, faʻaosoina le manaʻoga mo afifi uʻamea e faʻaauau pea ona tupu.

Alumini afifiina mea e maualalo le liusuavai, maualuga recycling fua faatatau, faaitiitia carbon emissions ma isi uiga, avea: meaai, vailaau, meainu, mea e manaomia i aso taitasi ma isi afifi maketi tuputupu ae o se tasi o le autu.

cr=w_600,h_300

/fagu-alumiumi/


Taimi meli: Tes-10-2023